Dhr. W.J. Nobbe Application Manager
’s Gravenhage

HagaZiekenhuis

“Voor mij is Diamant een programma dat aan alle eisen voldoet om een volledig digitaal dossier te beheren van de patiënt in (pre-)dialyse.

Lees meer

“Binnen Diamant kun je op een eenvoudige manier verslagen van verschillende aard en diverse specialismen invoeren. Specialisten kunnen in het dossier van een patiënt kijken, net als de patiënt zelf via zijn eigen login. Daarnaast is digitaal verkeer mogelijk tussen externe systemen, zoals ziekenhuissystemen en dialyseapparatuur. Ook kan men in Diamant alles op verschillende manieren opslaan en verwijderen. Dit is mogelijk via standaard en zelfgemaakte rapporten ten behoeve van benchmarks. En tenslotte kunt u grafieken samenstellen en bekijken. Diamant is voor ons het juiste nierzorg IT-systeem gebleken!”

Toon minder

Jeroen Ruissen
Functioneel Manager Dialyse
Rotterdam

“Diasoft heeft als ontwikkelaar van het programma Diamant een belangrijke rol in het efficiënt en effectief inbedden van IT in ons dialysecentrum.

Lees meer

“Er is veel belangstelling, vooral uit het buitenland, om de samenwerking tussen Diamant, de SmartConnectors, de dialyseapparatuur en de verpleegkundigen/nefrologen te zien. Hierdoor is een bijzondere band ontstaan tussen het Maasstad ziekenhuis en Diasoft. We zijn echt blij met Diamant.”

Toon minder

Start typing and press Enter to search