laat uw dialyse-organisatie groeien

Diasoft educatie biedt cursussen aan voor dialyse-organisaties. U krijgt praktische instructies zodat u snel en gemakkelijk uw weg kunt vinden in het programma. Voor ervaren gebruikers is er ook een uitgebreid aanbod aan cursussen voor gevorderden. Werkt uw dialysecentrum met Diamant? Dan is het volgen van een cursus een goed idee. Heeft u vragen of advies nodig over de cursussen neem dan gerust contact met ons op.

learning-ict

het leren en implementeren van Diamant

Dialyse-organisaties moeten kwaliteit leveren en een grote hoeveelheid gegevens verwerken. Om u zoveel mogelijk profijt van het programma te laten hebben, biedt Diasoft een uitgebreid scala aan trainingen gebaseerd op praktische problemen op dialyse afdelingen. Er is gebruik gemaakt van gebruikerservaringen om de trainingen optimaal te laten verlopen. De trainingen worden gegeven door enthousiaste trainers met veel praktijkervaring.

how-does-it-work

hoe werkt het?

Hieronder vindt u het volledige opleidingsoverzicht. U kunt zich online inschrijven voor de cursus van uw keuze. Daarna wordt er contact met u opgenomen over de datum en het tijdstip. Alle cursussen zijn geaccrediteerd door de V&VN. Heeft u een vraag over onze cursussen? Neem dan contact op met ons educatieteam via education@diasoft.nl.

Geplande cursusdata in Leusden

Hoe neem ik deel aan een cursus

Er zijn drie opties:

  • Bij ons op kantoor in Leusden
  • On site (in uw centrum)
  • Online

Wilt u inschrijven voor één van onze cursussen, volg dan de link naar het formulier: Inschrijfformulier cursus Diamant.

gebruikerscursussen

superuser cursussen

technische cursussen

Start typing and press Enter to search