dialyse software oplossingen

Diasoft is uw betrouwbare partner voor het optimaliseren van de zorg rond de dialysepatiënt. Met het Elektronische Patiëntendossier Diamant levert Diasoft de gecertificeerde ICT-oplossing voor elke discipline die zich bezighoudt met de zorg rondom de nierpatiënt: arts, verpleegkundige, maatschappelijk werker en diëtist. Diamant is in de loop der jaren uitgegroeid tot een programma dat in vrijwel elk dialysecentrum in Nederland en in een snel groeiend aantal andere landen in de wereld wordt gebruikt.

Mr. W.J. Nobbe Applicatie Beheerder – ’s Gravenhage

“Voor mij is Diamant een programma dat aan alle eisen voldoet om een volledig digitaal dossier te beheren van de patiënt in (pre-)dialyse.”

quality

kwaliteit gegarandeerd

Diasoft streeft voortdurend naar de hoogste patiëntveiligheid en klanttevredenheid. Diasoft doet er alles aan om op een pro-actieve manier te blijven voldoen aan alle van toepassing zijnde nationale en internationale normen en voorschriften.
compatibel

product

Diamant is een elektronisch patiëntendossier dat de klinische workflow op een gebruiksvriendelijke manier ondersteunt. Het programma ondersteunt HD- en PD-patiënten. Er zijn twee versies van Diamant beschikbaar: Workflow en Advanced.
education

educatie

Dialyse-organisaties moeten kwaliteit leveren en een grote hoeveelheid gegevens verwerken. Om zoveel mogelijk profijt van het programma te hebben, biedt Diasoft een uitgebreid scala aan trainingen gebaseerd op praktische problemen in dialyse-afdelingen.

diamant is momenteel in gebruik in combinatie met de volgende dialyseapparatuur

Start typing and press Enter to search