dialyse software oplossingen

Diasoft is uw betrouwbare partner voor het optimaliseren van de zorg rondom patiënten die een dialysebehandeling ondergaan. Ons Patient Management System Diamant integreert alle disciplines die bij de zorg betrokken zijn: artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en diëtisten. Via uw eigen PMS zorgt onze Connectivity Service voor bidirectionele overdracht van gegevens van en naar uw dialyseapparatuur. Onze oplossingen zijn CE gemarkeerd als een medisch hulpmiddel in klasse 2 B onder de MDR. Door de jaren heen zijn de oplossingen van Diasoft in gebruik geweest in de meeste dialysecentra in Nederland, en in een groeiend aantal centra in landen over de hele wereld.

Mr. W.J. Nobbe Applicatie Beheerder – ’s Gravenhage

“Voor mij is Diamant een programma dat aan alle eisen voldoet om een volledig digitaal dossier te beheren van de patiënt in (pre-)dialyse.”

quality

kwaliteit gegarandeerd

Diasoft streeft voortdurend naar de hoogste patiëntveiligheid en klanttevredenheid. Diasoft doet er alles aan om op een pro-actieve manier te blijven voldoen aan alle van toepassing zijnde nationale en internationale normen en voorschriften.
compatibel

product

Diamant is een elektronisch patiëntendossier dat de klinische workflow op een gebruiksvriendelijke manier ondersteunt. Het programma ondersteunt HD- en PD-patiënten. Er zijn twee versies van Diamant beschikbaar: Workflow en Advanced.
education

educatie

Dialyse-organisaties moeten kwaliteit leveren en een grote hoeveelheid gegevens verwerken. Om zoveel mogelijk profijt van het programma te hebben, biedt Diasoft een uitgebreid scala aan trainingen gebaseerd op praktische problemen in dialyse-afdelingen.

diamant is momenteel in gebruik in combinatie met de volgende dialyseapparatuur

Start typing and press Enter to search