Welkom

Hartelijk dank voor uw interesse in Diasoft! Al meer dan 25 jaar is Diasoft een begrip als het gaat om het invullen van de automatiseringsbehoeften van dialyserend Nederland. Dat danken we aan de intensieve inzet van vele artsen en verpleegkundigen, waarmee onze totaaloplossing door de jaren heen werd ontwikkeld.

Diasoft ontwikkelt in samenwerking met Stichting Gebruikers Diamant (SGD) het computerprogramma Diamant. De SGD heeft een leidende rol in de ontwikkeling van Diamant in Nederland.

Vacature support medewerker

Voor de software applicatie Diamant bestaat er binnen het support team van Diasoft een vacature voor een: Support Medewerker (24-32 uur).

Kwaliteit

Certificates

Diasoft streeft voortdurend naar de hoogste patiëntveiligheid en klanttevredenheid.

Sinds 2007 is Europese regelgeving op het gebied van medische hulpmiddelen ook expliciet van toepassing op software. Systemen die gebruikt worden om medische patiënteninformatie te tonen, dienen gezien te worden als een Medisch Hulpmiddel klasse II B.

Maandag 23 april 2010 heeft, na bestudering van het hele kwaliteitssysteem rondom Diamant II , de firma Underwriters Laboratories Ltd, Guildford, UK, Diasoft het vereiste certificaat verstrekt. Met het behalen van dit certificaat heeft Diasoft een belangrijke stap gezet in de verdere waarborging van de continuïteit, en de uitbouw van de Diamant II software. Deze certificering bevestigd ons streven om patiëntveiligheid en klanttevredenheid centraal te stellen in onze bedrijfsvoering.

Op maandag 13 december 2012 is de SmartConnector toegevoegd aan dit certificaat. Diasoft houdt zich voortdurend bezig met kwaliteit u vindt in dit hoofdstuk de certificaten die wij in de afgelopen tijd hebben ontvangen van verschillende instanties.