Educatie

De omgevingsfactoren van organisaties veranderen continue. De kwaliteit die organisaties moeten leveren en de hoeveelheid informatie die verwerkt moet worden neemt toe. ICT als hulpmiddel bij ondersteuning van de te leveren kwaliteit en verwerken van deze informatie is bijna niet meer weg te denken in ons huidige bestaan. Om als organisatie flexibel mee te kunnen bewegen met deze factoren is blijvende innovatie, groei en ‘leren’ onvermijdelijk.

Diasoft is zich als toonaangevende organisatie en leverancier van het software programma Diamant, bewust van deze rol. Diasoft staat samen met haar klanten achter vertrouwen, kwaliteit, veiligheid, innovatie, groei en ‘leren’.

     

Cursusaanbod

Diasoft education heeft zich als doel gesteld het ‘leren’ in Diamant te vertalen naar praktijkgerichte cursussen die aansluiten op de hedendaagse praktijk op dialyseafdelingen. De cursussen zijn didactisch ontwikkeld en gebaseerd op input en feedback van de gebruikers van Diamant. De cursussen worden in het leslokaal in Leusden en incompany (eventueel op maat) verzorgd. Gecertificeerde, dynamische en gedreven trainers ontwikkelen en geven de cursussen op een enthousiasmerende en inspirerende wijze.

 

Diasoft staat voor kwaliteit en vertrouwen. Dit geldt natuurlijk ook voor ons cursusaanbod. Wij zijn er dan ook trots op dat het cursusaanbod van Diasoft geaccrediteerd is door de V&V en dat wij op deze wijze bijdragen aan de herregistratie van dialyseverpleegkundigen.

Dit education gedeelte op de website van Diasoft geeft u een overzicht en informatie met betrekking tot het cursusaanbod van Diasoft. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met het education team van Diasoft via het contactformulier.

 

Wij hopen u te ontmoeten in een van onze cursussen!

Vriendelijke groet,

 

Education team Diasoft

Klepelhoek 11

3833 GZ Leusden

The Netherlands

T: +31 (0) 33 494 4460

Mail: education@diasoft.nl